The Eras Tour är äntligen här! Har du dina biljetter säkrade? Om så är fallet är du en av de lyckliga som kommer att uppleva ett unikt ögonblick och återuppleva hennes musikaliska resa och utveckling.

I den här guiden hoppas vi kunna ge dig en kort förklaring av hur upplevelsen är från köparens sida.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Fortsätt läsa ;)

Letar efter biljetter

Om du inte har dem ännu, här är listan över kommande konserter så att du kan boka dina biljetter.

Om du köper till ett nominativt evenemang, kommer du under köpprocessen att bli ombedd att registrera deltagarnas uppgifter. Detta är mycket viktigt så att biljetter kan utfärdas och du inte får problem med att komma in på arenan. Du kommer dock att kunna lägga till det senare. Här förklarar vi processen.

När får jag dem?

Av säkerhetsskäl kommer biljetterna att släppas cirka 10 dagar före konserten. Du behöver inte oroa dig! Med vår 100% garanti försäkrar vi att du får dem i tid för att njuta av Eras Tour.

Hur får jag dem?

De vanligaste formaten är:

• Elektroniska: Här hittar du mer information om detta format.
  • Mobilöverföring: Dessa biljetter överförs via en tredjepartsapp/plattform som inte tillhör StubHub International. När säljaren har slutfört överföringen får du två e-postmeddelanden:
    • Från StubHub International för att bekräfta att beställningen har levererats. Biljetterna kommer inte att vara synliga på vår plattform.
    • Från tredjeparten för att bekräfta att biljetterna har överförts och ange stegen för att få tillgång till dem.

Kan du inte hitta e-postmeddelandet? Kontrollera även din skräppostmapp eller mappen för oönskad e-post för att säkerställa att du inte missar någon korrespondens. Kan du fortfarande inte hitta den? Läs den här artikeln för mer information.

Storbritannien

Säljaren kommer att överföra dina biljetter via en tredjepartsapp (Ticketmaster, AXS eller Wembley) med samma e-postadress som du har registrerat i ditt StubHub International-konto.

När säljaren har slutfört överföringen får du ett e-postmeddelande från tredjeparten för att bekräfta att biljetterna har kopplats till din e-postadress. Beroende på avsändaren måste du ladda ner en av följande appar.

För Ticketmaster:

1. Ladda ner Ticketmaster-appen.
  2. Logga in eller skapa ett konto. Det är viktigt att registrera dig med samma e-postadress som du använder på StubHub International.
  3. Gå till "Mitt konto" för att se dina biljetter - din QR-kod kommer bara att vara synlig på evenemangsdagen.
  4. På evenemanget skannar du QR-koden för att komma in.

För AXS:

1. Ladda ner AXS-appen.
  2. Logga in eller skapa ett konto. Det är viktigt att registrera dig med samma e-postadress som du använder på StubHub International.
    • Kontot måste skapas innan säljaren gör överföringen. Annars kommer den inte att kunna skicka posterna till din e-post.
  3. Tryck på biljettikonen.
  4. På evenemanget skannar du QR-koden för att komma in.

För Wembley:

1. Ladda ner Wembley-appen.
  2. Logga in eller skapa ett konto. Det är viktigt att registrera dig med samma e-postadress som du använder på StubHub International.
  3. Tryck på 'Mina biljetter' för att se dina biljetter - din QR-kod kommer bara att vara synlig på evenemangsdagen.
  4. På evenemanget skannar du QR-koden för att komma in.

Österrike

För att tillåta säljaren att överföra dina biljetter måste de först skapa ett konto på fanSALE.

1. Din säljare kommer att skapa ett nytt konto åt dig på fanSALE med användarnamn och lösenord. Därefter kommer de att dela dina inloggningsuppgifter med dig.
  2. När du väl har fått ditt användarnamn och lösenord bör du ladda ner Oeticket-appen för att få tillgång till biljetterna via din telefon - Din QR-kod kommer bara vara synlig på evenemangsdagen.
  3. Vid evenemanget, skanna QR-koden för att komma in.

Tyskland

För att tillåta säljaren att överföra dina biljetter måste de först skapa ett konto på fanSALE.

1. Din säljare kommer att skapa ett nytt konto åt dig på fanSALE med användarnamn och lösenord. Därefter kommer de att dela dina inloggningsuppgifter med dig.
  2. När du väl har fått ditt användarnamn och lösenord bör du ladda ner Eventim-appen för att få tillgång till biljetterna via din telefon - Din QR-kod kommer bara vara synlig på evenemangsdagen.
  3. Vid evenemanget, skanna QR-koden för att komma in.

Kan inte komma åt biljetterna från tredjepartsappen?

Har vi meddelat dig att biljetterna har överförts men inte visas i applikationen som motsvarar ditt evenemangsland? Se till att du laddar ner appen för evenemangets land. Biljetterna kommer att finnas där.

Om du inte kan ladda ner den (antingen för att du är utanför landet eller för att du inte kan hitta applikationen i evenemangets land), följ stegen via tredjepartswebbplatsen.

Kan du inte gå på det datum du bokade?

Om du har ändrat dina planer och behöver ett annat datum rekommenderar vi att du gör ett nytt köp och lägger upp de biljetter du köpte för det datum du missar till försäljning. På så sätt får du tillbaka de pengar du investerat och ger en annan fan möjlighet att uppleva något unikt.

StubHub International har ingen kommersiell relation med den nämnda tredjepartsappen. Dess inkludering i denna kommunikation är endast för informationsändamål.