Av säkerhetsskäl kommer biljetterna att släppas cirka 10 dagar före konserten. Du behöver inte oroa dig! Med vårt 100% garantilöfte försäkrar vi dig om att du kommer att få dem i tid för att njuta av Eras Tour. Det lovar att bli en oförglömlig resa genom upplevelser och minnen, genom Taylor's otroliga musikaliska utveckling.

Hur får jag dem?

Biljetterna till denna turné är digitala. Nedan förklarar vi hur leveransen fungerar beroende på vilken typ av biljett det är.

Elektronisk

Du kommer att få biljetterna i PDF-format.

När säljaren har laddat upp filen i transaktionen kommer du att få ett e-postmeddelande med bekräftelse på leveransen och en inbjudan att ladda ner från ditt konto.

Logga in på ditt konto, gå till Beställningar, Öppna flik, under transaktionen klickar du på "Hämta biljetter" för att ladda ner dem.

Mobilöverföring

Säljaren kommer att skicka biljetterna till dig för evenemanget, som kommer att utfärdas i mobilöverföringsformat av evenemangsarrangören. Observera att dessa mobila biljetter inte kommer att vara synliga i ditt StubHub International-konto.

Du kommer att få ett e-postmeddelande från den ursprungliga leverantören där du ombeds acceptera överföringen. Om du inte hittar det, kontrollera även din skräppostmapp för att säkerställa att du inte missar någon korrespondens. Följ sedan stegen som anges i e-postmeddelandet för att få dina biljetter. Det kan vara nödvändigt att ladda ner en extern app för att öppna och använda biljetterna. Se till att skapa ett konto för tredjepartsappen med samma e-postadress som du registrerade på vår webbplats.

Skriv inte ut dem

Observera att nedladdade eller utskrivna biljetter i följande format inte kommer att vara giltiga.

• Biljettbilden på din telefon.
  • PDF-filen med biljetten på din telefon.
  • Den utskrivna pappersversionen av biljettbilden.

Det är viktigt att notera att du kommer att behöva använda din telefon för att komma in på arenan. Se därför till att din telefon är fulladdad på evenemangsdagen. På så sätt undviker du sista-minuten problem och kan njuta av upplevelsen till fullo!