Om du har biljetter till ett evenemang som du inte längre kan delta på hjälper StubHub International dig att hitta en köpare. Att skapa ett konto och publicera en annons på vår plattform är gratis och enkelt.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Registrera dig på StubHub International

För att sälja dina biljetter på vår plattform måste du först skapa ett konto.

1. Öppna StubHub-appen
  2. Gå till Profil
  3. Tryck på Skapa ett konto längst ned på sidan
  4. Ange din e-postadress, ditt telefonnummer (valfritt) och ett lösenord. Eller tryck på Anslut med Facebook, Google eller Apple för att använda din Facebook-, Google- eller Apple-information.
  5. Tryck på Fortsätt

Annonsera biljetter till ett evenemang

1. Tryck på Sälj och skriv evenemanget i sökfältet. Välj evenemanget (se till att du väljer rätt datum och ort).
  2. Slutför 3 steg för att ange biljettinformation och ange ett biljettpris.
    • STEG 1 LEVERANS. Berätta vilken typ av biljetter du säljer och hur och när du ska leverera dem. Har du redan fått biljetterna? Om inte, välj ett beräknat leveransdatum då du tror att du kommer att ha biljetterna och kan skicka dem.
    • STEG 2 INFORMATION. Ge oss mer information om dina biljetter, till exempel antal och vilka platser det rör sig om.
    • STEG 3 PRISER. Ange ett biljettpris för att se hur mycket du tar betalt (om biljetterna säljs)
  3. Slutligen klickar du på Annonsera biljetter

Du får en bekräftelse via e-post när dina biljetter är annonserade. Du hittar din annons genom att gå till Sälj. I det här avsnittet kan du komma åt dina aktiva annonser, väntande annonser, inaktiverade annonser eller utgångna annonser. Och om dina biljetter säljs kan du leverera dem via avsnittet Försäljning

Du kan redigera, inaktivera eller ta bort din annons när som helst såvida inte dina biljetter har blivit sålda – då måste du leverera dem för att fullfölja din försäljning.