Valutan bestäms av platsen för evenemanget. För att se priset i en annan valuta, använd alternativet Valutaväljare. Kom ihåg att betalningen kommer att göras i evenemangets ursprungliga valuta.

Hur kan jag använda Valutaväljare?

Det finns två sätt:

• Från evenemangssidan: I övre högra hörnet, klicka på valutaikonen för att välja din önskade valuta. Om "Evenemangets valuta (ingen prisomvandling)" visas betyder det att det matchar evenemangets land.
  • Från startsidan på vår webbplats: I nedre högra hörnet, klicka på sektionen EVENEMANGSVALUTA för att konfigurera ditt val.