Beroende på om du vill köpa eller sälja biljetter kan processen för att lägga till en betalningsmetod variera.

Ställa in en betalningsmetod för att köpa eller lista biljetter

1. Gå till Profil > Betalningar > Betalningsmetoder på en dator
  2. Klicka på Lägg till en ny betalningsmetod
  3. Ange dina kredit- eller betalkortsuppgifter och adressinformationen som är registrerad hos din bank
  4. Du kan behöva validera processen via din bankapp
  5. Spara det

Om du vill använda PayPal för att köpa biljetter, välj PayPal under din utcheckningsprocess.

Ställa in en betalningsmetod för att ta emot betalningen för din försäljning

1. Gå till Profil > Betalningar > Utbetalningsmetoder på en dator
  2. Välj rätt valutaflik beroende på evenemangets valuta
  3. Välj PayPal eller direkt insättning (bankkonto)

För PayPal

Vi förifyller din PayPal-email för att matcha din StubHub International-information. Om detta inte stämmer, klicka på pennan för att uppdatera e-postadressen.

För direkt insättning

För att säkerställa en smidig och problemfri försäljningsprocess på vår webbplats är det viktigt att följa rätt procedur när du lägger till en betalningsmetod på ditt konto.

• Lägg till eller välj bland de adresser som sparats i ditt konto för att verifiera din plats. Säkerställ att bankkontot tillhör en bank i samma land som den valda adressen.
  • Lägg till bankkontonumret. Beroende på vilken valuta som gäller för evenemanget måste du inkludera följande information:
    • För Euro € - Du måste tillhandahålla SWIFT/BIC-koden efter att du har valt eller lagt till en europeisk adress

SWIFT/BIC-koden är en internationell bankidentifieringskod, medan IBAN (International Bank Account Number) är ett standardiserat format för att identifiera bankkonton internationellt.

• För Brittiska pund £ - Du måste tillhandahålla Branch Sorting Code och kontonummer efter att du har valt eller lagt till en brittisk adress.

Sorting Code är en unik kod bestående av 6 siffror som identifierar en specifik bank och filial.

För att säkerställa att systemet accepterar sorteringskoden ska den anges med endast siffror. Vänligen inkludera inga bindestreck (-), mellanslag eller specialtecken. Alla siffror i sorteringskoden ska anges i följd utan avbrott. Följande är ett exempel:

Sorteringskod: 88-77-66

Branch Sorting Code att inkludera på vår plattform: 887766

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.