Vi ber om ursäkt för eventuella besvär du kan stöta på under köpprocessen. Nedan beskriver vi de vanligaste situationerna som kan uppstå och hur du hanterar dem.

Vad ska jag göra om jag stöter på ett felmeddelande som indikerar att något gick fel?

Om du stöter på ett fel när du försöker köpa biljetter på StubHub International, följ dessa steg:

1. Gå till Profil > Inställningar.
  2. Under fliken Kontakt, se till att all din kontoinformation är fullständig.
  3. Om några obligatoriska fält är tomma, klicka på pennikonen bredvid adresserna för att fylla i de nödvändiga uppgifterna och spara dina ändringar.

Om din information är korrekt men du fortfarande upplever problem, vänligen kontakta oss för hjälp.

Vad ska jag göra om jag får ett felmeddelande som säger att mina biljetter inte längre är tillgängliga?

Eftersom StubHub International är en dynamisk plattform kan biljetter köpas av en annan köpare eller tas bort av säljaren när som helst. För att lösa detta problem, följ dessa steg:

1. Återvänd till evenemangssidan och sök efter listningen igen.
  2. Om listningen inte längre är tillgänglig, överväg att köpa en alternativ biljett.

Om denna artikel besvarade din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.