Genom att följa dessa steg kan du enkelt och snabbt ladda ner kvittot för din försäljning. Se till att försäljningen är i statusen "BETALD" för att kunna ladda ner det.

  1. Logga in på ditt StubHub International-konto.
  2. Gå till Betalningar > Utdelningshistorik.
  3. Hitta försäljningen för vilken du vill ladda ner kvittot.
  4. Verifiera att statusen är "BETALD".
  5. Klicka på "Faktura" och ett nytt fönster öppnas där kvittot visas. Från där kan du ladda ner eller skriva ut det.


Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.