The Eras Tour is eindelijk hier! Heb je je tickets al veiliggesteld? Zo ja, dan ben je een van de gelukkigen die een uniek moment zal ervaren, terwijl je hun muzikale reis en evolutie herbeleeft.

In deze gids hopen we je een korte uitleg te geven over hoe de ervaring is aan de kant van de koper.

INHOUDSOPGAVE

Blijf lezen ;)

Tickets zoeken

Als je ze nog niet hebt, hier is de lijst met aankomende concerten zodat je je tickets kunt boeken.

Als je tickets koopt voor een nominatief evenement, wordt je tijdens het aankoopproces gevraagd om de gegevens van de aanwezigen te registreren. Dit is erg belangrijk zodat de tickets kunnen worden uitgegeven en je geen problemen hebt met de toegang tot de locatie. Hoe dan ook, je kunt het later toevoegen. Hier leggen we het proces uit.

Wanneer ontvang ik ze?

Om veiligheidsredenen worden tickets ongeveer 10 dagen voor het concert vrijgegeven. Je hoeft je geen zorgen te maken! Met onze 100% Garantie verzekeren we je dat je ze op tijd ontvangt om van de Eras Tour te genieten.

Hoe ontvang ik ze?

De meest verkochte formaten zijn:

• Elektronisch: Hier vind je meer details over dit formaat.
  • Mobiele overdracht: Deze tickets worden overgedragen via een app/platform van een derde partij die niet tot StubHub International behoort. Zodra de verkoper de overdracht heeft voltooid, ontvang je twee e-mails:
    • Van StubHub International om te bevestigen dat de bestelling is geleverd. De tickets zijn niet zichtbaar op ons platform.
    • Van de derde partij om te bevestigen dat de tickets zijn overgedragen en met de stappen om toegang te krijgen.

Kun je de e-mail niet vinden? Controleer ook je SPAM- of ongewenste e-mailmappen om er zeker van te zijn dat je geen correspondentie mist. Kunt u het nog steeds niet vinden? Lees dit artikel voor meer details.

VK

De verkoper zal je tickets overdragen via een app van een derde partij (Ticketmaster, AXS of Wembley) met hetzelfde e-mailadres dat je hebt geregistreerd in je StubHub International account.

Zodra de verkoper de overdracht heeft voltooid, ontvang je een e-mail van de derde partij om te bevestigen dat de tickets zijn gekoppeld aan je e-mail. Afhankelijk van de afzender moet je een bepaalde app downloaden.

Voor Ticketmaster

1. Download de Ticketmaster App.
  2. Meld je aan of maak een account aan. Het is belangrijk om je te registreren met hetzelfde e-mailadres dat je gebruikt op StubHub International.
  3. Ga naar "Mijn account" om je tickets te zien - je QR-code is alleen zichtbaar op de dag van het evenement.
  4. Scan de QR-code bij het evenement om binnen te komen.

Voor AXS

1. Download de AXS App.
  2. Meld je aan of maak een account aan. Het is belangrijk om je te registreren met hetzelfde e-mailadres dat je gebruikt op StubHub International.
    • Het account moet worden aangemaakt voordat de verkoper de overdracht doet. Anders kan het de gegevens niet naar uw e-mail sturen.
  3. Tik op het ticketpictogram.
  4. Scan de QR-code bij het evenement om binnen te komen.

Voor Wembley

1. Download de Wembley App.
  2. Meld je aan of maak een account aan. Het is belangrijk om je te registreren met hetzelfde e-mailadres dat je gebruikt op StubHub International.
  3. Tik op 'Mijn tickets' om je tickets te zien - je QR-code is alleen zichtbaar op de dag van het evenement.
  4. Scan de QR-code bij het evenement om binnen te komen.

Oostenrijk

Om de verkoper in staat te stellen uw tickets over te dragen, moet hij eerst een account aanmaken op fanSALE.

1. Uw verkoper zal een nieuw account voor u aanmaken op fanSALE met een gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens zullen ze uw inloggegevens met u delen.
  2. Zodra u uw gebruikersnaam en wachtwoord ontvangt, dient u de Oeticket-app te downloaden om toegang te krijgen tot de tickets via uw telefoon - uw QR-code zal alleen zichtbaar zijn op de dag van het evenement.
  3. Bij het evenement scant u de QR-code om binnen te komen.

Duitsland

Om de verkoper in staat te stellen uw tickets over te dragen, moet hij eerst een account aanmaken op fanSALE.

1. Uw verkoper zal een nieuw account voor u aanmaken op fanSALE met een gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens zullen ze uw inloggegevens met u delen.
  2. Zodra u uw gebruikersnaam en wachtwoord ontvangt, dient u de Eventim-app te downloaden om toegang te krijgen tot de tickets via uw telefoon - uw QR-code zal alleen zichtbaar zijn op de dag van het evenement.
  3. Bij het evenement scant u de QR-code om binnen te komen.

Kunt u geen toegang krijgen tot de tickets via de app van derden?

Hebben wij u op de hoogte gesteld dat de tickets zijn overgedragen, maar verschijnen ze niet in de applicatie die overeenkomt met het land van uw evenement? Zorg ervoor dat u de app downloadt voor het land van het evenement. De tickets zullen daar worden opgeslagen.

Als u de app niet kunt downloaden (of omdat u zich buiten het land bevindt of omdat u de applicatie niet kunt vinden in het land van het evenement), volg dan de stappen via de website van derden.

Kun je niet op de gereserveerde datum aanwezig zijn?

Als je je plannen hebt gewijzigd en een andere datum nodig hebt, raden we aan om een nieuwe aankoop te doen en de tickets die je had gekocht voor de datum die je zult missen te koop aan te bieden. Op deze manier krijg je het geld terug dat je hebt geïnvesteerd en geef je een andere fan de kans om iets unieks te ervaren.

StubHub International heeft geen commerciële relatie met de genoemde app van een derde partij. De vermelding ervan in deze communicatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden.

Als dit artikel uw vraag heeft opgelost, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om te blijven verbeteren.