För att kontrollera din(a) annons(er), gå till din profil och du hittar dem i avsnittet 'Annons(er)'.

Här är några viktiga ämnen som du kan behöva känna till.

Vad är de olika annonsstatusarna?

Granska de möjliga statusarna för att spåra din annons:

• Aktiv: Annonsen är bekräftad. I det här avsnittet kan du se din(a) annons(er) tillgängliga på vår webbplats.
    • Vill du ändra annonsdetaljerna? I så fall, läs denna artikel för att veta de olika alternativen och hur du uppdaterar.
  • Deaktiverad: Annonsen och dess information är gömd för alla utom du i ditt StubHub International-konto.
  • Utgången: Annonsen är automatiskt deaktiverad eftersom den inte såldes. Du kan inte återaktivera denna annons eller återlista biljetter om leveransdeadlinen har passerat. Nära annonsen visas "Försäljning slutar {datum}" som indikerar utgångsdatumet för annonsen.

Om du vill använda biljetterna, sälja dem någon annanstans eller ge bort dem, radera annonsen.

Hur ändrar jag statusen på min annons?

Du kan endast ändra mellan följande tillstånd:

• Aktiv till raderad
  • Aktiv till deaktiverad
  • Deaktiverad till aktiv
  • Deaktiverad till raderad

Men hur gör man det? Fortsätt läsa så förklarar vi det för dig ;)

Hur deaktiverar jag en annons?

1. Gå till avsnittet 'Annons(er)'
  2. Gå till fliken 'Aktiv' och sök efter annonsen
  3. Tryck på 'Se åtgärder', 'Deaktivera'
  4. Slutligen, klicka på 'Ja, deaktivera'

Om du ändrar dig kan du återaktivera den senare. Även om du till slut vill radera den.

Hur återaktiverar jag en annons?

1. Från fliken 'Deaktiverad'
  2. Sök efter annonsen du vill återaktivera
  3. Klicka på 'Se åtgärder' och sedan 'Aktivera'
  4. Bekräfta och klicka på 'Ja, aktivera'

Hur raderar jag en annons?

Du kan göra det när som helst innan biljetterna säljs. Du kan inte ångra denna åtgärd. Om du är säker på att du vill ta bort den från StubHub International, tryck bara på 'Radera'.

Hur avblockerar jag annonsen?

Vi blockerar vissa eventannonser av säkerhetsskäl tills vi verifierar att säljaren har de aktuella biljetterna.

För att avblockera din annons, kontakta oss med annonsnumret från den blockerade annonsen och bifoga ett foto på biljetterna du vill lista. Vårt team kommer att hjälpa dig.

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättras.