StubHub International är en marknadsplats där fans köper och säljer biljetter från och till varandra. Vilka platser du kan välja mellan för ett evenemang beror på vilka platser som är till salu på vår plattform.

Vissa annonseringar kan innehålla detaljerad information, som avsnitt, rad, block, platsnummer osv. När du läser igenom annonseringarna kan du använda våra interaktiva kartor för att se antalet lediga platser och prisintervall för biljetter i varje sektion. När du klickar på en sektion kan du också filtrera och sortera efter olika kriterier, bland annat biljettyp.