We zijn zo blij dat Luis Miguel bevestigde concerten heeft in Europa! Tot nu toe weten we alleen dat hij twee data zal hebben, en het zal in Spanje zijn. Heb je al je tickets gereserveerd? Zo niet, haast je, ze raken snel uitverkocht!

Wanneer zal ik ze ontvangen?

Er zijn verschillende manieren om de geschatte levertijd en het type ticket dat je zult ontvangen te controleren.

• Tijdens het betaalproces kun je deze informatie bekijken.
  • In de bevestigingsmail die je ontvangt zodra de bestelling is bevestigd.
  • Vanuit je profiel > Bestellingen > Huidige tabblad.

Over het algemeen zul je merken dat de geschatte leverdatum heel dicht bij de dag van het concert ligt. Dit komt omdat de organisator ze niet zal uitgeven tot de laatste 15 dagen als veiligheidsmaatregel.

Als onderdeel van onze 100% garantie zorgen we ervoor dat je je tickets op tijd ontvangt om van het concert te genieten.

Hoe ontvang ik ze?

Papier

Zorg ervoor dat je een geldig en volledig adres opgeeft. Als je wijzigingen moet aanbrengen, kun je hier de stappen lezen.

Nadat de verkoper de tickets heeft verzonden, ontvang je een e-mail met verzendgegevens (zoals koerier, volgnummer en mogelijk een geschatte leverdatum).

Print-at-Home

Je ontvangt de tickets in PDF-formaat.

Nadat de verkoper het bestand naar de transactie heeft geüpload, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de levering en een uitnodiging om ze vanuit je account te downloaden.

Log in op je account, ga naar Bestellingen en klik onder de transactie op "Tickets ophalen" om ze te downloaden.

Mobile Transfer

Tickets voor dit evenement zijn Mobile Transfer en je ontvangt ze via de Ticketmaster-app die niet behoort tot StubHub International.

Wanneer de tickets zijn geleverd, ontvang je twee e-mails:

• Een e-mail van de derde partij-app om de overdracht te bevestigen en de stappen te verstrekken om je tickets te accepteren.
  • Een e-mail van StubHub International waarin we bevestigen dat de tickets zijn geleverd. Onthoud dat de tickets niet op ons platform worden gehost.

Om je tickets op je telefoon te zien:

1. Download de Ticketmaster-app.
  2. Meld je aan of maak een account aan. Belangrijk om je te registreren met hetzelfde e-mailadres dat je op StubHub International gebruikt.
  3. Ga naar "Mijn account" om je tickets te zien.
  4. Op het evenement scan je de QR-code om binnen te komen.
Elke vermelding of verwijzing naar de Ticketmaster-app is uitsluitend ter informatie en impliceert geen enkele officiële associatie.

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, beoordeel ons dan hieronder en help ons om verbeteringen aan te brengen.