Er zijn nog maar een paar dagen over voordat jouw Mexicaanse tour begint, en we kunnen niet enthousiaster zijn. Het belooft een onvergetelijke show te worden! Hier leggen we uit hoe en wanneer je de tickets zult ontvangen om "El Sol de México" te zien.

Wanneer zal ik ze ontvangen?

Er zijn verschillende manieren om de geschatte tijd en het type ticket dat je zult ontvangen te controleren.

• Tijdens het betalingsproces kun je deze informatie bekijken.
  • In de bevestigingsmail die je ontvangt zodra de bestelling is bevestigd.
  • Vanuit je profiel > Bestellingen > Huidige tabblad.

Als onderdeel van onze 100% garantie zorgen we ervoor dat je je tickets op tijd ontvangt om van het concert te genieten.

Hoe zal ik ze ontvangen?

Papier

Zorg ervoor dat je een geldig en volledig adres opgeeft. Als je wijzigingen moet aanbrengen, kun je hier de stappen lezen om te volgen.

Zodra de verkoper de tickets verzendt, ontvang je een e-mail met verzendgegevens (zoals koerier, trackingnummer en mogelijk een geschatte leveringsdatum).

Print-at-Home

Je ontvangt de tickets in PDF-formaat.

Zodra de verkoper het bestand naar de transactie uploadt, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de levering en een uitnodiging om ze te downloaden vanuit je account.

Log in op je account, ga naar Bestellingen en klik onder de transactie op "Tickets ophalen" om ze te downloaden.

Mobiele overdracht

Het is een digitale ticket die je vanaf je smartphone moet tonen. Volg deze stappen vanaf je mobiele apparaat.

Hoe krijg ik er toegang toe?

1. Je ontvangt een e-mail met de link(s) voor de gekochte ticket(s) - het is één URL per deelnemer.
  2. Klik op elke link en volg, afhankelijk van je mobiele apparaat, deze stappen:
    • Voor Android moet je de "Passwallet"-applicatie geïnstalleerd hebben of vergelijkbare apps (zoals WalletPasses, Pass2U Wallet, enz.).
      1. In Downloads, klik op het ⠇-pictogram, selecteer "Delen" en kies de Wallet-app (als je deze niet hebt, raden we enkele apps aan die je kunt gebruiken).
      2. Klik ten slotte op "Accepteren" om de tickets op te slaan in je Wallet-app.
    • Als je een iPhone hebt, hoef je geen externe app te downloaden.
      1. Na het klikken op "Toevoegen aan Apple Wallet" verschijnt er een pop-upvenster met het ticket. Als je de link niet kunt openen vanuit de e-mail, raden we aan deze te kopiëren en rechtstreeks in Safari te openen, daarna op te slaan in je Apple Wallet.
      2. Klik op "Volgende" en er verschijnt een scherm "Automatische selectie". Raak niets aan! Druk gewoon op "Klaar" om de tickets in Wallet op te slaan.
  3. Open de Wallet-app en je zult de tickets kunnen zien.

Op de dag van het evenement...

Onthoud dat je verantwoordelijk bent voor het meebrengen van je ticket naar de locatie op je smartphone. Afbeeldingen, PDF-bestanden of geprinte tickets zijn niet geldig.

Om toegang te krijgen tot de locatie, open je gewoon de Wallet-app, selecteer je het ticket of de tickets en scan je bij de ingang... Geniet van de show!

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, beoordeel ons dan hieronder en help ons om ons te blijven verbeteren.