Heb je tickets gekocht voor een van de wedstrijden gespeeld in St. James' Park? Zo ja, raden we je aan dit artikel te lezen om te begrijpen hoe je je tickets zult ontvangen en hoe je ze op de dag van de wedstrijd kunt gebruiken.

Wanneer ontvang ik ze?

Houd er rekening mee dat vanwege het sportevenement de tickets heel dicht bij het evenement zullen worden uitgegeven, soms zelfs tot 24 uur voor het evenement.

Als onderdeel van onze 100% garantie zorgen we ervoor dat je je tickets op tijd ontvangt om van het evenement te genieten.

Hoe ontvang ik ze?

Er zijn verschillende bezorgopties voor dit evenement:

Je kunt het type ticket op de volgende manieren identificeren:

• Tijdens het afrekenen kun je deze informatie zien
  • In de bevestigingsmail die je ontvangt zodra de bestelling is bevestigd
  • Vanuit je profiel > "Bestellingen" > tabblad "Huidig"

Wetende welk formaat bij jou hoort, zullen we hieronder de details uitleggen over hoe je de tickets kunt ontvangen.

Papier

Zorg ervoor dat je een geldig en correct bezorgadres opgeeft. Om tijdige levering te garanderen, raden we aan een adres in Newcastle upon Tyne op te geven. Het kan een huis, kantoor, hotel zijn... Als je het moet wijzigen, kun je hier de stappen lezen.

Zodra de verkoper levert, ontvang je een e-mail met de bezorggegevens (koerier, volgnummer, mogelijk geschatte leverdatum...)

Mobiele Ticket (Mobiele Overdracht)

Dit is een digitale ticket dat je moet laten zien vanaf je smartphone. Dus je moet deze stappen volgen vanaf dezelfde mobiel.

Wanneer de tickets worden geleverd...

1. Je ontvangt een e-mail met de link(s) van de gekochte ticket(s) - Het is een URL per gast, echter, je vindt een link voor Android en een andere voor iOS.
  2. Tik op "Toevoegen aan Apple Wallet" of "G Pay - Opslaan op telefoon" als je een iOS- of Android-telefoon hebt.
    • Als je mobiel Android is, moet je "Passwallet" geïnstalleerd hebben of andere vergelijkbare apps (zoals WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. In de Download-app tik je op het ⠇-pictogram, klik je op "Delen" en kies je de Wallet-app (als je deze niet hebt, raden we hieronder enkele apps aan om te gebruiken).
      2. Klik op Accepteren om de tickets op te slaan in je Wallet-app.
    • Als je mobiel een iPhone is, hoef je geen externe applicatie te downloaden.
      1. Na het indrukken van "Toevoegen aan Apple Wallet" wordt er een pop-up geopend met de ingang - Als je de link niet kunt openen vanuit de e-mail, raden we aan deze te kopiëren en rechtstreeks in Safari te openen, en vervolgens op te slaan in je AppleWallet.
      2. Klik op "Volgende" en er verschijnt een scherm "Automatische selectie". Raak niets aan! Tik gewoon op "Klaar" om ze op te slaan in Wallet.
  3. Open de Wallet-app en je kunt de tickets bekijken.

Op de dag van het evenement...

Onthoud dat je verantwoordelijk bent voor het meebrengen van je ticket naar de locatie op je smartphone. Afbeeldingen, PDF-bestanden of geprinte tickets zijn niet geldig.

Om toegang te krijgen tot het stadion, open gewoon de Wallet-app, selecteer de ticket(s) en scan bij de ingang... Geniet van de wedstrijd!

Na de wedstrijd...

Je kunt seizoenstickets ontvangen. Daarom vragen we je, nadat de wedstrijd is afgelopen, de tickets uit je Wallet te verwijderen. Anders blijft het abonnement gekoppeld aan je telefoon.

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, beoordeel ons dan hieronder en help ons om continu te verbeteren.