Tickets voor deze wedstrijd kunnen op papier zijn of digitaal worden overgedragen. Je kunt jouw formaat op de volgende manieren zien:

• Tijdens het afrekenen kun je deze informatie bekijken.
  • In de bevestigingse-mail die je ontvangt zodra de bestelling is bevestigd.
  • Via jouw profiel > Bestellingen > Huidige tabblad.

Als je weet welk formaat bij jou hoort, zal ik hieronder de details uitleggen over hoe je de tickets kunt ontvangen.

Wanneer ontvang ik ze?

Houd er rekening mee dat vanwege het sportevenement de tickets heel dicht bij het evenement zelf worden uitgegeven, soms zelfs tot 24 uur ervoor.

Als onderdeel van onze FanProtect Guarantee zorgen wij ervoor dat je jouw tickets op tijd ontvangt om van het evenement te kunnen genieten.

Hoe ontvang ik ze?

Papier

Zorg ervoor dat je een geldig en correct afleveradres opgeeft. Als je dit moet wijzigen, kun je hier de stappen lezen.

Zodra de verkoper levert, ontvang je een e-mail met de leveringsgegevens (zoals de koerier, het volgnummer en mogelijk de geschatte leveringsdatum).

Digitale overdracht

De tickets worden naar jou overgedragen via de Wimbledon App (niet de StubHub-app), waar je ze kunt openen en gebruiken.

Zodra de verkoper heeft geleverd...

Je ontvangt twee e-mails.

• Van StubHub International om te bevestigen dat de tickets zijn geleverd.
  • Van de oorspronkelijke ticketaanbieder waar zij bevestigen dat de tickets zijn overgedragen en de stappen uitleggen om ze te accepteren.
    1. Tik op de link en log in met hetzelfde e-mailadres waarop je dit bericht hebt ontvangen (het is hetzelfde e-mailadres als je geregistreerd hebt bij StubHub International). Je hoeft alleen een wachtwoord aan te maken.
    2. Accepteer de Algemene Voorwaarden om de tickets te accepteren.
    3. Download de officiële Wimbledon-app en log in met de aangemaakte inloggegevens.
    4. Klik op 'View Tickets'.
    5. Je kunt de kalender van de competitie zien – kies de dag die je hebt gekocht.
    6. Je kunt de ticket(s) zien die aan je Wimbledon-account zijn gekoppeld. Je QR-code zal alleen zichtbaar zijn op de dag van het evenement.

Kun je de e-mail niet vinden? Controleer ook je SPAM- of ongewenste e-mailmappen om er zeker van te zijn dat je geen correspondentie mist. Kunt u het nog steeds niet vinden? Lees dit artikel voor meer details.

Op de dag van het evenement...

Open eenvoudigweg de tickets vanuit de Wimbledon App en scan ze bij de ingang van de locatie. Zorg ervoor dat jouw telefoon opgeladen is op de dag van het evenement. Op deze manier voorkom je last-minute problemen en kun je ten volle van jouw ervaring genieten!

Houd er rekening mee dat gedownloade of afgedrukte tickets in de volgende formaten niet geldig zijn.

StubHub International heeft geen commerciële relatie met de genoemde app van derden. De vermelding ervan in deze communicatie is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.