Het spijt ons heel erg dat dit je is overkomen. Hieronder leggen we uit wat je in elk van deze gevallen moet doen.

Wat als de tickets die ik heb gekocht gestolen zijn?

Als je fysieke tickets zijn gestolen, begrijpen we hoe vervelend dit kan zijn. Hoewel we geen garantie kunnen geven op een oplossing, staan we klaar om je te helpen. Neem contact met ons op met je bestelgegevens, en we zullen ons best doen om je situatie te beoordelen en mogelijke oplossingen te onderzoeken.

Wat als de tickets die ik heb gekocht verloren zijn?

Voor verloren tickets hangen de opties af van het type ticket dat je hebt gekocht:

• Elektronische (PDF) en Screenshot Tickets: Als je elektronische of screenshot tickets hebt gekocht, heb je geluk! Je kunt ze eenvoudig opnieuw downloaden en afdrukken. Ga gewoon naar Mijn tickets > Bestellingen op onze website om je tickets op te halen.
  • Fysieke Tickets: Helaas bieden wij geen service voor het dupliceren van verloren papieren tickets. Als je je harde tickets hebt verloren en tickets nog steeds beschikbaar zijn voor aankoop, kun je een ander ticket kopen op StubHub International.
  • Mobiele Transfer Tickets: Je kunt je tickets opnieuw openen! Afhankelijk van het tickettype dat je hebt ontvangen, moet je:
    • Voor URL-tickets: Download ze opnieuw op je smartphone en sla ze op in je Wallet App.
    • Voor Externe Mobiele Transfer: Download opnieuw de vereiste app en log in met de inloggegevens. Vergeten? Tickets worden meestal naar het e-mailadres in het StubHub International-profiel van de klant gestuurd. Als dit niet mogelijk is, wordt er een nieuw e-mailadres aangemaakt voor de overdracht en ontvangt de klant een e-mail met de nieuwe inloggegevens. Volg anders de instructies in de e-mail van de evenementorganisator of promotor die de overdracht bevestigt.

Wat als de tickets die ik heb gekocht beschadigd zijn?

Als je tickets zijn beschadigd, hier is wat je moet weten:

• Elektronische (PDF) en Screenshot Tickets: Je kunt ze opnieuw downloaden en afdrukken door naar Mijn tickets > Bestellingen te gaan.
  • Fysieke Tickets: Als de streepjescode intact is en het ticket leesbaar is, zou je het nog steeds moeten kunnen gebruiken bij het evenement. Voor verdere assistentie, neem contact met ons op. Als de tickets te beschadigd zijn om te gebruiken en tickets nog steeds beschikbaar zijn voor aankoop, kun je een ander ticket kopen op StubHub International.

Houd er rekening mee dat als je je tickets hebt beschadigd nadat ze zijn geleverd, je niet gedekt bent door de FanProtect 100% Garantie. Ons team staat echter altijd klaar om je zoveel mogelijk te ondersteunen.

Voor eventuele problemen met je tickets, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zetten ons in om je een geweldige evenementervaring te bieden.

Als dit artikel je vraag heeft beantwoord, geef ons dan een beoordeling hieronder en help ons om te blijven verbeteren.