Deze methode is de meest gebruikte geworden bij evenementen. In dit elektronische formaat moeten de tickets op een smartphone worden weergegeven. Er zijn drie soorten Mobile transfer tickets, en ze moeten allemaal op dezelfde manier worden vermeld: Mobile transfer.

Je zult alleen een verschil opmerken bij het leveren van de tickets. Omdat je de gegevens van je koper nodig hebt om de overdracht te voltooien, is het niet mogelijk om de tickets van tevoren te leveren.

Single URL/Token

Het oorspronkelijke platform stuurt een enkele link voor alle stoelen en telefoontoestellen. Deze URL geeft de gebruiker toegang tot een QR-code die kan worden opgeslagen in een digitale portemonnee (bijvoorbeeld: Google Pay, Wallet Pass, Passwallet, Apple Wallet. ...)

1. Kopieer de URL-link die je per e-mail hebt ontvangen
  2. Ga naar je verkoop in je StubHub International-account
  3. Klik op 'Bevestigen/Overdragen'
  4. Klik op 'Ik heb één of meer ticketlinks'
  5. Plak de link
  6. Klik op 'Bevestigen' om het op te slaan
  7. De status van je verkoop zal automatisch veranderen in Geleverd

Eén stoel, één URL

Het oorspronkelijke platform stuurt een link voor elke stoel, en ze zijn geldig voor alle telefoontoestellen. Deze URL's geven de gebruiker toegang tot een QR-code die kan worden opgeslagen in een digitale portemonnee (bijvoorbeeld: Google Pay, Wallet Pass, Passwallet, Apple Wallet...)

Je zult dit formaat bijvoorbeeld vinden bij thuiswedstrijden van Real Madrid of Chelsea.

1. Ga naar je verkoop in je StubHub International-account
  2. Klik op 'Bevestigen/Overdragen'
  3. Klik op 'Ik heb één of meer ticketlinks'
  4. Schakel 'Ik heb meer dan één ticketlink' in
  5. Plak één link per stoel
  6. Klik op 'Bevestigen' om het op te slaan
  7. De status van je verkoop zal automatisch veranderen in Geleverd

Externe Mobile Transfer

De tickets worden geleverd en overgedragen via een app van een derde partij. Dit kan de locatie, artiest of de ticketing-app zijn. In de meeste gevallen mag je de tickets overdragen aan een andere deelnemer door het invoeren van het e-mailadres van die persoon.

Je zult dit formaat vinden bij evenementen zoals Adele, Wimbledon, Euro 2024, NBA.

Voordat u de tickets overdraagt, zijn er een paar dingen die u moet controleren:

1. Ga naar uw verkoop in uw StubHub International-account en kijk of het e-maildomein van de koper @privaterelay.apple.id is. Dit domein is niet geldig voor ticketoverdrachten, en daarom moet u om een nieuw e-mailadres vragen:
    • Ga naar dit formulier
    • Voer uw StubHub International-account in
    • Voer uw verkoop-ID in. Het is een 9-cijferig nummer dat begint met 2, verstrekt in uw verkoopbevestigingse-mail
    • Selecteer "Ask buyer(s) to provide new email to replace Apple private email"
    • Specificeer het platform/de app waarnaar de tickets worden overgedragen
    • We vragen automatisch uw koper om een nieuw e-mailadres en delen dit dan met u
    • Als u deze informatie niet ontvangt vóór de deadline voor ticketlevering, ga dan verder met het overdragen van de tickets naar het oorspronkelijke e-mailadres van de koper dat u ziet in uw verkoopdetails. Merk op dat het niet ontvangen van een reactie van de koper u niet ontslaat van de verantwoordelijkheid om de tickets te leveren
  2. In de meeste gevallen kunt u de tickets naar het e-mailadres van uw koper overdragen, zelfs als zij geen account hebben aangemaakt op het platform. Voor enkele platforms, zoals See Tickets, is dit echter niet het geval. Als dit op u van toepassing is:
    • Ga naar dit formulier
    • Voer uw StubHub International-account in
    • Voer uw verkoop-ID in. Het is een 9-cijferig nummer dat begint met 2, verstrekt in uw verkoopbevestigingse-mail
    • Selecteer "Ask buyer(s) to register first on external platform for ticket transfer"
    • Specificeer het platform/de app waarnaar de tickets worden overgedragen
    • We vragen automatisch uw koper om een account aan te maken en als we een bevestiging ontvangen, laten we u dat weten
    • Zelfs als u geen bevestiging ontvangt, controleer dan ten minste één keer per dag of ze al een account hebben aangemaakt
    • Tegen de deadline voor ticketlevering, als uw koper geen account aanmaakt, antwoord dan op de e-mail die we naar u hebben gestuurd
  3. Ga naar de oorspronkelijke marktplaats website of app en kijk of er een deadline is om de ticketoverdracht te accepteren

Als u klaar bent voor de overdracht:

1. Ga naar uw verkoop in uw StubHub International-account
  2. Kopieer het e-mailadres van de koper. U kunt dit ook zien in de verkoopbevestigingse-mail.
  3. Ga naar de oorspronkelijke ticketprovider en draag de ticket(s) over naar het e-mailadres van de koper
  4. Ga terug naar uw verkoop in uw StubHub International-account
  5. Klik op “Bevestigen/Overdragen”
  6. Kies “Ik heb de ticket(s) al overgedragen aan de koper vanaf de oorspronkelijke ticketproviderpagina" en bevestig.
  7. Uw verkoopstatus wordt automatisch gewijzigd naar Geleverd
  8. Als er een deadline isom de ticketoverdracht te accepteren:
    • Ga naar dit formulier
    • Voer uw StubHub International-account in
    • Voer uw verkoop-ID in. Het is een 9-cijferig nummer dat begint met 2, verstrekt in uw verkoopbevestigingse-mail
    • Selecteer "Notify buyer(s) of ticket transfer deadline"
    • Kies het platform/de app waarnaar de tickets zijn overgedragen. Als u het niet kunt vinden, selecteer "Overig" en voer dan alleen de naam in. Voeg geen opmerkingen toe, anders wordt uw verzoek niet verwerkt
    • Specificeer de limietdatum om de overdracht te accepteren
    • Upload een screenshot van de bevestiging van de ticketoverdracht, waarbij u ervoor zorgt dat het e-mailadres van de ontvanger zichtbaar is
    • We informeren uw koper automatisch over het platform en de deadline
  9. Als er geen deadline is, moet u uw koper nog steeds laten weten waar de tickets naartoe zijn overgedragen:
    • Ga naar dit formulier
    • Voer uw StubHub International-account in
    • Voer uw verkoop-ID in. Het is een 9-cijferig nummer dat begint met 2, verstrekt in uw verkoopbevestigingse-mail
    • Selecteer "Notify buyer(s) of ticket availability on external platform"
    • Kies het platform/de app waarnaar de tickets zijn overgedragen. Als u het niet kunt vinden, selecteer "Overig" en voer dan alleen de naam in. Voeg geen opmerkingen toe, anders wordt uw verzoek niet verwerkt
    • Upload een screenshot van de bevestiging van de ticketoverdracht, waarbij u ervoor zorgt dat het e-mailadres van de ontvanger zichtbaar is
    • We informeren uw koper automatisch over het platform

Wanneer krijg ik betaald voor de verkoop?

Betalingen worden vrijgegeven 5-8 werkdagen na het evenement. Zorg ervoor dat je betalingsmethode is ingesteld en klaar is. Weet je niet hoe je je betalingsmethode moet configureren? Hier vind je een relevant artikel dat je kan helpen bij de configuratie.