Een PDF-ticket is een elektronisch document dat veel wordt gebruikt voor verschillende evenementen. Bij StubHub International moeten deze tickets worden vermeld als Elektronisch. Je kunt het bestand uploaden tijdens het aanmaken van de aanbieding of nadat deze al is vermeld. We raden aan om ze vooraf te uploaden, omdat dit je een betere kans kan geven om je tickets snel te verkopen.

INHOUDSOPGAVE

Hoe elektronische/PDF-tickets naar een aanbieding te uploaden

Tijdens aanbieding creatie

1. Zoek het evenement en klik op 'Verkoop tickets'

2. Kies 'Elektronische tickets (PDF)'
  3. Als je de tickets klaar hebt, selecteer dan 'Ja, ik ben klaar om te uploaden'
  4. In de 'Zitplaatsgegevens', klik op 'Upload je tickets' en voeg je bestanden toe vanaf je computer of mobiele apparaat
  5. Vul de sectie en rij in die overeenkomen met je tickets
  6. Klik op 'Tickets toevoegen' om op te slaan

Na aanbieding creatie

1. Log in op je profiel
  2. Ga naar 'Aanbiedingen' en zoek je aanbieding
  3. Klik op 'Bekijk acties' en daarna op 'Upload tickets'
  4. Upload het ticketbestand vanaf je computer of mobiele apparaat
  5. Selecteer de zitplaats die overeenkomt met elk ticketafbeelding uit de keuzelijst
  6. Klik op 'Indienen' om op te slaan

Hoe elektronische/PDF-tickets naar een verkoop te uploaden

1. Log in op je profiel
  2. Ga naar 'Verkopen' en navigeer naar het tabblad 'Open' om je verkoop te vinden
  3. Klik op 'Upload tickets'
  4. Controleer de PDF-bestandsgrootte (niet groter dan 5 MB) en zorg ervoor dat het bestand niet vergrendeld is
    • Als je een hangsloticoon of het woord “beveiligd” in de bovenhoek ziet, moet je het document ontgrendelen voordat je het uploadt. Sleep het bestand naar een nieuw Google Chrome-venster, print het PDF-bestand in Chrome door 'Opslaan als PDF' te selecteren en sla het bestand met een nieuwe naam op je bureaublad op.
    • Als je bestand groter is dan 5 MB, moet je het document verkleinen voordat je het uploadt. Deze bestanden kunnen worden gecomprimeerd tot kleinere formaten met behulp van een PDF-bewerkingstool – je kunt veel gratis online vinden. Zorg er gewoon voor dat de barcode en tekstinformatie in het nieuw gecomprimeerde bestand schoon en leesbaar zijn.
  5. Klik op 'Upload tickets', vind het ontgrendelde document en ga verder
  6. Selecteer de zitplaats die overeenkomt met elk ticketafbeelding uit de keuzelijst
  7. Klik op 'Indienen' om op te slaan. De status van je verkoop verandert automatisch naar Afgeleverd

Let op dat we geen PDF's accepteren die zijn gemaakt van scans, foto's of papieren ticketkopieën.

Hoe multi-dag-tickets naar een aanbieding of verkoop te uploaden

Voor meerdaagse evenementen (bijv. festivals, toernooien, autoraces, enz.) kan het ticketingsproces variëren:

• Zorg ervoor dat de tickets op de juiste evenementpagina worden vermeld zoals aangegeven door de datum. Bij StubHub International maken we één enkel evenement met meerdere dagen of evenementen genaamd "Weekendpas"
  • Controleer of je één ticket per dag ontvangt of één enkel ticket voor het gehele evenement van de oorspronkelijke marktplaats.

Als je één ticket per dag ontvangt

1. Open dit formulier
  2. Voer je e-mail in die is gekoppeld aan StubHub International. Controleer deze informatie zorgvuldig, anders kan je verzoek niet worden gevalideerd.
  3. Voeg tot 10 verkopen tegelijk toe, gescheiden door komma's
  4. Upload de PDF-bestanden voor elke verkoop
  5. Ga naar de volgende pagina
  6. Bekijk de voorwaarden
  7. Verzend je formulier
  8. Je ontvangt een bevestiging van ons over de goedkeuring van je verzoek
  9. Upload de tickets niet naar je verkoop. We zullen de status van je verkoop veranderen naar 'Afgeleverd'
  10. Er zijn geen verdere acties van jouw kant nodig. We sturen de tickets naar je koper en werken je verkoop dienovereenkomstig bij

Als je één enkel ticket voor het gehele evenement ontvangt

Volg de stappen zoals aangegeven bij 'Hoe elektronische/PDF-tickets naar een verkoop te uploaden'

1. Log in op je profiel
  2. Ga naar 'Verkopen' en navigeer naar het tabblad 'Open' om je verkoop te vinden
  3. Klik op 'Upload tickets'
  4. Controleer de PDF-bestandsgrootte (niet groter dan 5 MB) en zorg ervoor dat het bestand niet vergrendeld is
    • Als je een hangsloticoon of het woord “beveiligd” in de bovenhoek ziet, moet je het document ontgrendelen voordat je het uploadt. Sleep het bestand naar een nieuw Google Chrome-venster, print het PDF-bestand in Chrome door 'Opslaan als PDF' te selecteren en sla het bestand met een nieuwe naam op je bureaublad op.
  5. Klik op 'Upload tickets', vind het ontgrendelde document en ga verder
  6. Selecteer de zitplaats die overeenkomt met elk ticketafbeelding uit de keuzelijst
  7. Klik op 'Indienen' om op te slaan. De status van je verkoop verandert automatisch naar Afgeleverd

Wanneer word ik betaald voor de verkoop?

Betalingen worden 5-8 werkdagen na de datum van het evenement vrijgegeven. Zorg ervoor dat je betalingsmethode is ingesteld en klaar. Weet je niet hoe je je betalingsmethode moet instellen? Hier leggen we het je uit.

Als dit artikel je vraag heeft beantwoord, beoordeel ons dan hieronder en help ons om te blijven verbeteren.