INHOUDSOPGAVE

Heb ik een Account Nodig om Tickets te Kopen?

Ja, je moet een account aanmaken om tickets op ons platform te kopen. Als geregistreerde gebruiker kun je eenvoudig je aankopen volgen en zelfs tickets doorverkopen.

Om je aan te melden:

1. Download of open de StubHub App.
  2. Ga naar "Profiel".
  3. Klik onderaan op "Inloggen".
  4. Geef je voornaam, achternaam, e-mailadres op en kies een wachtwoord. Je kunt ook aanmelden met je Facebook-, Google- of Apple-gegevens.
  5. Klik op "Doorgaan" om te voltooien.

Evenementen Vinden

1. Op de startpagina, typ de naam van het evenement (bijv. wedstrijd, band, voorstelling) en eventueel de stad om het snel te vinden.
  2. Gebruik stad- en datumfilters onder de profielknop om evenementen in specifieke locaties en tijdsframes te doorbladeren.

Tickets Selecteren

1. Eenmaal op de evenementpagina, bekijk de beschikbare vermeldingen. Onthoud dat tickets op elk moment door verkopers kunnen worden toegevoegd of verwijderd.
  2. Klik op de door jou gekozen vermelding.

Je Aankoop Voltooien

1. Controleer de ticketdetails om de nauwkeurigheid te waarborgen, inclusief de bezorgmethode en de geschatte datum.
  2. Tik op "Doorgaan" om verder te gaan met de aankoop.
  3. Beheer indien van toepassing je kortingscode door "Kortingen Beheren" te selecteren.
  4. Kies je betaalmethode (creditcard of betaalpas, PayPal, Apple Pay, Google Pay).
  5. Voor PayPal kun je kiezen voor een eenmalige betaling of betaalopties in termijnen, indien beschikbaar.
  6. Bevestig je keuze en klik op "Kopen".

Gefeliciteerd! Je hebt met succes tickets gekocht op StubHub International. We zullen je op de hoogte stellen zodra je tickets beschikbaar zijn of zijn verzonden.

Als dit artikel uw vraag heeft opgelost, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om te blijven verbeteren.