Wanneer u tickets op StubHub International heeft staan die nog niet zijn verkocht, kunt u aanpassen hoe u ze van plan bent te leveren zodra ze zijn verkocht.

Zo doet u dit op uw desktop:

1. Ga naar 'Mijn tickets' > 'Aanbiedingen'.
  2. Zoek de specifieke aanbieding en klik op 'Aanbieding bewerken'.
  3. Selecteer in het gedeelte 'Tickettype' de bezorgmethode die u wilt gebruiken voor de tickets. Let op: het maken van PDF-bestanden van gescande papieren tickets, foto's of kopieën is niet toegestaan.
  4. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, vergeet niet op 'Opslaan' te klikken om de wijzigingen te bevestigen.